DOSTAVA ROBE I EVENTUALNA OGRANIČENJA

Nakon obrade porudžbine, na Vašu e-mail adresu stići će obaveštenje o statusu porudžbine. Dostava robe je između 1-2 radna dana. Za sve porudžbine kreirane petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati početkom naredne nedelje. Kurirska služba će Vas kontaktirati između 8 i 16h, i dostaviti paket na naznačenu adresu. Ukoliko primetite da je paket oštećen imate pravo da odbijete uručenje kao i troškove dostave.

Cena dostave je besplatna.

POLITIKA ZAMENE I POVRAĆAJA ROBE

Ako želite da zamenite poručeni artikal, možete to učiniti u roku od 14 dana od datuma podnošenja zahteva, a nakon prijema proizvoda. Artikal koji vraćate mora biti u stanju u kojem je bio kada ste ga preuzeli, sa etiketom i bez tragova nošenja, kao i u originalnom neoštećenom pakovanju.

Ukoliko želite da zamenite poručeni artikal zamenite pozovite City Express, i paket pošaljite na adresu: Milšped, Industrijska zona bb, skladište VH2, ulaz K. Kupac snosi troškove zamene.

Ako želite povraćaj novca, poručeni artikal najpre mora proći kontrolu kvalieta, i nakon 5 dana bićete obavešteni o refundiranju sredstava. Ukoliko se utvrdi da proizvod nije prošao kontrolu kvaliteta, operateri će vas pozvati u nastojanju da reše ovaj problem. Refundiranje ne obuhvata troškove transporta.

PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA

Kontaktirajte nas preko email adrese: funkybuddha@marale.co, ostavite broj Vašeg računa/otpremnice, i broj dinarskog tekućeg računa.

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će zajedno sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosledjena na email adresu. Povraćaj srestava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun, nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, online shop funky-buddha.rs je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.